mâncaţi fructe pe stomacul gol

  Fructul este un aliment ideal, corpul are nevoie de minim de energie pentru a-l digera şi a-i oferi corpului o rentabilitate maximă.

  
    Este singurul aliment care pune creierul la muncă.

  Fructele sunt compuse în principal din fructoză (care poate fi foarte uşor convertită în glucoză) şi din apă (90-95%).  Astfel, curăţă şi hrăneşte corpul în acelaşi timp.

  Cum trebuie să le mâncăm pentru a asimila eficient nutrienţii din ele? Întotdeauna pe stomacul gol, deoarece ele sunt digerate în intestinul gros. Dacă în intestinul subţire există orice tip de mâncare, fructele rămân aici şi încep să fermenteze.

  Nu consumaţi niciodată sucuri de fructe din recipiente de orice tip sau din sticle (oferite în magazine), deoarece în procesul de producţie ele sunt încălzite şi devin acide. Preferabil să vă cumpăraţi un storcător de fructe şi să-l preparaţi personal, din fructe proaspete. Sucul este digerat foarte repede şi puteţi servi micul dejun după 15 minute.


   După masă nu mâncaţi produse îngheţate sau apă rece, ci este preferabil să beţi ceai cald sau chiar apă caldă. Astfel, se uşurează digetia, grăsimile vor fi eliminate mai repede şi pierdeţi din kilograme.

  În timpul zilei, de asemenea, puteţi consuma fructe sau sucuri până spre prânz, veţi experimenta o explozie de vitalitate şi energie incredibile.
  Încercaţi 10 zile şi veţi vedea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu