mâncaţi fructe pe stomacul gol

  Fructul este un aliment ideal, corpul are nevoie de minim de energie pentru a-l digera ÅŸi a-i oferi corpului o rentabilitate maximă.

  
    Este singurul aliment care pune creierul la muncă.

  Fructele sunt compuse în principal din fructoză (care poate fi foarte uÅŸor convertită în glucoză) ÅŸi din apă (90-95%).  Astfel, curăţă ÅŸi hrăneÅŸte corpul în acelaÅŸi timp.

  Cum trebuie să le mâncăm pentru a asimila eficient nutrienÅ£ii din ele? ÃŽntotdeauna pe stomacul gol, deoarece ele sunt digerate în intestinul gros. Dacă în intestinul subÅ£ire există orice tip de mâncare, fructele rămân aici ÅŸi încep să fermenteze.

  Nu consumaÅ£i niciodată sucuri de fructe din recipiente de orice tip sau din sticle (oferite în magazine), deoarece în procesul de producÅ£ie ele sunt încălzite ÅŸi devin acide. Preferabil să vă cumpăraÅ£i un storcător de fructe ÅŸi să-l preparaÅ£i personal, din fructe proaspete. Sucul este digerat foarte repede ÅŸi puteÅ£i servi micul dejun după 15 minute.


   După masă nu mâncaÅ£i produse îngheÅ£ate sau apă rece, ci este preferabil să beÅ£i ceai cald sau chiar apă caldă. Astfel, se uÅŸurează digetia, grăsimile vor fi eliminate mai repede ÅŸi pierdeÅ£i din kilograme.

  ÃŽn timpul zilei, de asemenea, puteÅ£i consuma fructe sau sucuri până spre prânz, veÅ£i experimenta o explozie de vitalitate ÅŸi energie incredibile.
  ÃŽncercaÅ£i 10 zile ÅŸi veÅ£i vedea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu