1 mai în Bucureşti

Teatrul Masca în parcul Herăstrău...

http://masca.ro/site/images/stories/Spectacole/clovnii/clovnii_9.jpg   "Clovnii", ora 12

http://masca.ro/site/images/stories/Spectacole/ex_libris/5873739408_c4f4ce72be.jpg    "EX LIBRIS", ora 17

 http://masca.ro/site/images/stories/Spectacole/pierrot/pierrot_2.jpg    Pierrot lunatecul, ora 20

  Muzeul Naţional de Artă al României se poate mândri cu trei galerii de artă şi o istorie regală. În această perioadă veţi descoperi 30 de gravuri adunate sub titulatura Dracula, desene şi proiecte de arhitectură care au aparţinut lui Ion Mincu şi o colecţie de pictură şi gravură sârbească. Muzeul se află pe Calea Victoriei, la numărul 49-53.

  Galeriile Sigma prezintă expoziţia de fotografie semnată Miluta Flueraş, Bucureşti, 28,23 % zgomot verde. Tânărul fotograf ne prezintă un Bucureşti pierdut de obiectivul aparatului de fotografiat şi poate de ochiul trecătorului. Bucureştiul cu zgomot verde este oraşul nostru, situat şi plasat în diferite contexte şi evaluat mereu cu o altă optică, oraşul numit cândva "Micul Paris", locul contrastelor şi al griului intens al blocurilor. Galeria Sigma se afla pe strada Luigi Cazzavillan, la numărul 12.

  Galeria Mora vă invită la expoziţia de pictură I Wonder What You’re Thinking, Codruţa Cernea. Proiectul este o interogare legată de puterea de relaţionare a imaginii pictate, de capacitatea ei de a genera legături empatice şi de a iniţia un dialog deschis la infinit. Galeria se aflş pe strada Grigore Mora, la numărul 39.

Un comentariu: