altă propagandă..

 "Peste jumătate dintre români sunt de părere că prin regionalizare, ţara ar reuşi atragerea mai multor fonduri europene, arată un sondaj de opinie realizat de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES).
  De asemenea, românii sunt de părere că o mare parte dintre competenţele Guvernului ar trebui delegate către  viitorii administratori ai regiunilor. ''Posibilitatea ca unele dintre responsabilităţile Guvernului să fie delegate la nivelul regiunilor este foarte bine văzută de către români, 78% dintre aceştia manifestându-şi acordul în acest sens."

   Cam asta se pregăteşte, în tăcere!
  Chiar dacă acest "sondaj" are 96 de comentarii, atâta timp cât mulţi compatrioţi sunt ahtiaţi după bani... un referendum pe această temă, asta dacă se va face (!?!), ar putea duce la fărâmiţarea României.
  Asta în timp ce noi ne uităm la parade gay şi alte festivaluri, comentându-le, amuzându-ne, lamentându-ne..., la seriale de 2 lei, scandaluri fabricate şi alte prostii...
  Fără să idealizez, au existat români care şi-au dat viaţa pentru ţară (în istoria pe care se străduiesc atât de mult să o modifice şi să o ascundă...!!!).

"Unde esti tu Ţepes, Doamne? Ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete, de nebuni şi de mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!"

3 comentarii:

  1. Ce regionalizare? Si cine sunt cei ce-si doresc atat de mult investitori?? Ca eu una m-am saturat pana peste cap de investitorii astia.

    Ce prostie. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. probabil, dupa principiul "dezbina si cucereste" s-au gandit sa ne dezbine din interior, vor sa fim o a doua Yugoslavie. Daca ne uitam pe harta europei, sintem o tara destul de mare care musai sa se faramiteze!
      "investitori" e denumirea noua, nu se mai numesc ieniceri, spahii sau alti cotropitori, acum vin elegant cu cravata si cu un diplomat isi iti ia tot ce ai mai bun in tara. Oare de ce trebuie sa vina nu stiu ce neamuri straine sa ne scoata aurul, gazele si alte bogatii? Chiar atat de blegi sa fim? Tind sa cred ca toate sint impuse de guvernele mari, noi doar le facem jocurile, pentru un pumn de dolari ....
      iertare!

      Ștergere
  2. "multi chemati, putini alesi ...."
    Doamne, ajuta-ne!

    RăspundețiȘtergere