luna istoriei gay

  http://img.md.buc.cmestatic.com/media/images/600x400/Feb2012/60660955.jpg
http://blog.nouadreapta.org/wp-content/uploads/2011/11/gay-couple-wedding-34.jpg
„Luna Istoriei LGBT este un eveniment care se petrece simultan în 8 ţări europene, printre care şi România, şi are ca scop explorarea vieţii şi a culturii LGBT prin proiecţii de filme, expoziţii de artă, teatru, discuţii, ateliere de educaţie non-formală. Considerăm că este un eveniment cultural important, în spiritul diversităţii şi al respectului de oameni.” - ActiveWatch

******************************************************

http://doinash.files.wordpress.com/2008/01/horia-bernea_b.jpg 

"Lumea e condusă, în bună măsură, de o mafie homosexuală"

 - Horia Bernea


 **********************************************************************
  Psihologii evrei americani vindecă de ani de zile boala numită homosexualitate. Societatea actuală, îmbolnăvită de propaganda pro-homosexuală şi de corectitudinea politică din Apus şi, mai nou, de pe la noi (nu mai zic de frica de sistem implantată de comunismo-securismul românesc şi de avatarurile sale de astăzi), îi învaţă pe tineri "normalitatea" LGBT (lesbian, gay, bisexual, transexual), îmbolnăvindu-i, încă din şcoli. De exemplu prin ORELE DE EDUCAŢIE SEXUALĂ sponsorizate cu multă largheţe de cei care sponsorizează şi LGBT... 

  Iată ce spune un fost bolnav, confuzat şi neîmplinit în sexualitatea sa de acest tip de propagandă:
  ”Acest material n-ar fi complet dacă n-aş menţiona deserviciul făcut de sistemul educaţional, de mass-media şi de cultura majoritară. Începând din liceu şi până la facultate, am recepţionat o sumedenie de mesaje pro-homosexualitate şi am primit o cantitate enormă de resurse în această direcţie. Nu am întâlnit însă niciodată expresia "atracţii homosexuale nedorite". 
 Cultura de duzină te învaţă că omul este definit după impulsurile sale ("urmează-ţi setea"); aceasta face ca orice luptă interioară să fie în cel mai bun caz inutilă; în cel mai rău, dăunătoare. Dacă un om alege să dea curs atracţiilor homosexuale şi-şi trăieşte viaţa în felul acesta, se spune că a făcut o alegere legitimă. Activiştii homosexuali nu îmi acordă însă acelaşi drept şi când aleg un alt drum!
   Dorinţa mea de a scăpa de atracţiile homosexuale este atacată de activiştii homosexuali, care-mi spun că-mi neg "adevărata" orientare şi că cedez în faţa homofobiei societăţii. Faptul că şi putinii prieteni cărora le-am spus despre lupta mea adoptă aceeaşi poziţie, este o mărturie a succesului activismului homosexual. Când mă gândesc la durerea (şi pericolele) pe care le-as fi putut evita dacă as fi avut ocazia să întâlnesc un grup cum este JONAH în adolescentă, mă umplu de mânie. Toţi acei ani de durere, confuzie (şi chiar gânduri de sinucidere) - m-au afectat toţi, nu doar pentru că nu există o voce alternativă la propaganda homosexualilor, ci pentru că această alternativă este cenzurată şi de-legitimizată. Intenţionez să fac tot ce-mi stă în putere pentru ca grupuri ca JONAH să-şi facă auzită vocea, în speranţa că mesajul lor va ajunge la miile de adolescenţi care, asemenea mie, se luptă cu ruşinea, confuzia şi singurătatea generate de atracţiile homosexuale.”

*****************************************

  În această lună va avea loc o campanie de popularizare a proiectului "Speranţă şi vindecare pentru homosexuali " - site

3 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Da, şi s-a mers mult mai departe:

   Doamne ajută
   Azi, când am luat-o de la grădiniţă pe fiica mea de 6 ani, mi-a spus că marţea viitoare - ca primă zi a unei perioade de 4 zile puse sub sloganul Să fiu altcineva – li s-a propus să vină, cine vrea, îmbrăcat astfel: fetele băieţeşte şi băieţii cu fustiţe şi rochiţe. Adică travestiţi.
   Am vorbit imediat cu educatoarea, care a spus că e mai mult o glumă. Apoi am sunat-o pe directoarea, unguroaică, şi ea mi-a spus că s-a hotărât să se facă aşa, cu acordul părinţilor. Minciună, căci reprezentantul părinţilor copiilor din grupa fiicei mele nu ştia nimic. I-am spus doamnei directoare că sunt împotrivă şi consider o propagandă homosexuală expunerea, chiar şi la nivelul vizual, a copilului meu la propagandă de travestiţi, mai ales când e făcută de bieţii copii ca şi cum ar fi o joacă. Căci, mai greu e până se obişnuieşte lumea cu ideea, apoi …
   Am ameninţat-o că dacă nu îşi retrage iniţiativa respectivă, o voi da în judecată, ca om care atentează la sănătatea morală a copilului meu, pe care, cu soţia mea, l-am crescut fără televizor, în frică de Dumnezeu şi cu multă dragoste.
   Am vorbit şi cu o judecătoare pentru a vedea ce opţiuni de acuzare am. Ea s-a interesat şi mi-a spus că NICI UNA pe linie penală. Adică pederaştii au epurat din Constituţia României tot ceea ce putea să îi oprească, iar acum au lansat atacul, sub streaşina - culmea nesimţirii - Muzeului Ţăranului Român, unde ar trebui să se păstreze vii valorile reale ale poporului român: cinstea, castitatea, bunul simţ, respectarea aproapelui, ascultarea de voia lui Dumnezeu etc.
   În seara asta am ieşit la predică şi am spus toate acestea, ca oamenii să ştie, îndemnându-i să se roage – Doamne, surpă lucrarea duhurilor rele şi a celor ce le slujesc. Şi să nu stăm cu mâinile în sân, să ne apărăm copiii, să fim ca leii care împrăştie toate hienele care ne atacă familia.
   Însă scandalul tot a fost bun - educatoarea şi directoarea, probabil şi la îndemnul inspectoarei cu care am vorbit între timp, au anulat cu totul iniţiativa, carnavalul va începe numai de miercuri, marţi va fi o zi obişnuită.
   Deci, fraţi creştini, se poate. Să nu ne fie frică. Niciodată, în mici o împrejurare. Hristos e alături de noi. Strigaţi din toate puterile după ajutorul Lui, daţi pe faţă toate uneltirile pederaştilor, fiţi ca leii care îşi apără puii. E datoria noastră de taţi, mame, părinţi duhovniceşti, creştini ai acestui neam.
   De aici din Sf. Gheorghe, Covasna, cu urări de bine pentru luna aceasta pentru toţi cei care gândesc româneşte, în calitate de tată şi de om cu bun simţ

   Pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu
   Preşedintele Asociaţiei Prietenii
   Sf. Efrem cel Nou

   Ștergere
 2. Asa le trebuie. Homosexualii trebuie vindecati!

  RăspundețiȘtergere